Selecteer een pagina
sigrid-sijthoff-verslaving-alcohol-proost-boek

HET BOEK PROOST!

‘Voor wie niet wil stoppen met drinken’.

INMIDDELS DE 4E DRUK!

Een praktisch en opgewekt handboek voor alle Nederlanders die eigenlijk te veel drinken.

De impact die alcohol heeft op zowel onze eigen levens als de maatschappij is gigantisch. Daar kunnen we makkelijk wat aan doen. Omdat ik inmiddels weet dat veranderen altijd kan. En dat ook een beetje, een groot verschil maakt. 

VAN GEWOONTEDRINKER NAAR GENIETER

Of je nu een gelegenheidsdrinker, bingedrinker of een gewoontedrinker bent; het sluipt er in en voor je het doorhebt schenk je alweer het tweede glas in.

Alcohol is een vanzelfsprekend onderdeel van ons leven geworden, je kan er bijna niet omheen. Met als gevolg….

je slaapt slecht,
krijgt ruzie met je partner
en de volgende dag ben je toch niet helemaal fris.

Dit wil je niet meer!

STRUCTUUR IS DE SLEUTEL TOT SUCCES 

naar een GECONTROLEERDE en genietenende DRINKER

IN 5 STAPPEN WORDT JE GELEID NAAR … 

een leven waarin je alcohol heus niet volledig hoeft af te zweren. Maar waar de grens tussen af en toe een borreltje drinken en steeds vaker naar de fles grijpen soms vaag is, kan alcohol ook leuk en onschuldig zijn. Mits het je leven, bewust of onbewust, niet overheerst. 
boeken-proost-sigrid
boek-proost-minderen-alcohol

Wat kun je verwachten?

Arts Sigrid Sijthoff laat in Proost! zien hoe je aan de goede kant van de streep kunt blijven zonder wijn, bier of een cocktail af te zweren. Aan de hand van een concreet stappenplan en ervaringsverhalen van fervente drankliefhebbers laat ze zien hoe het verslavingsmechanisme in ons brein werkt en hoe je ervoor kunt zorgen dat alcohol je leven niet gaat beheersen, zonder met een belerend vingertje te wijzen. Want drinken is leuk en vrij onschuldig, zolang je weet wanneer je moet stoppen.

“Sigrid Sijthoff schrijft over alcohol, onze verslavingen en slechte gewoontes met de juiste mix van self disclosure, praktijkkennis en gezond verstand, zonder belerend te worden. Een verademing!”

JIM VAN OS

HOOGLERAAR PSYCHIATRIE